Telefon: +40 745.879.967       office@transilvaniabroker-suceava.ro
DESPRE NOI     CARIERE    PARTENERI

Cariere

In acest moment Transilvania Broker numara peste 1.500 de colaboratori persoane fizice si juridice. Va asteptam cu drag sa va alaturati echipei noastre.

OFERTA TRANSILVANIA BROKER SUCEAVA

  1. PERSOANE FIZICE/JURIDICE
    1. Transilvania Broker incheie Contracte de Asistenta in Brokeraj cu persoane fizice/juridica dornice sa inceapa sau sa-si dezvolte o cariera in acest domeniu. Remuneratia consta in comisioane consistente oferite pentru incheierea politelor de asigurare. Aceste comisioane sunt cuprinse in contractul de asistenta in brokeraj. Dupa incheierea contractului si efectuarea unui training initial , asistentul in brokeraj este repartizat unui Unit Manager , in functie de zona geografica in care locuieste, i se pun la dispozitie documentele necesare si poate sa-si inceapa practic activitatea. Pe tot parcursul activitatii asistentul in brokeraj este indrumat si sustinut in activitate de catre personalul societatii noastre.

     

  2. TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE va pune la dispozitie un soft performant pentru gestionarea activitatii, astfel incat munca de incheiere si raportare a politelor de asigurare sa va fie mult usurata. Aplicatia poate fi accesata on-line de catre toti colaboratorii nostri pe baza unui user si a unei parole. Asistentul in brokeraj are acces la urmatoarele informatii: polite care expira, rate scadente, gestiunea politelor si chitantelor proprii,  fisa clienti , comisioanele de incasat, curs valutar , mesaje primite de la TRANSILVANIA BROKER .